Tilmeld til Events

TILMELDING: EVENTS

Tilmelding til de forskellige events foretages nederst på siden ved tryk på den ønskede event.


Betaling foretages med Dankort/VISA-dankort ifm tilmelding og beløbet trækkes samme dag. Har du ikke Dankort/VISA-dankort, så send email med det ønskede hold samt det fulde navn, adresse, email, mobilnr. og fødselsdato på personen, som skal tilmeldes, hvorefter vi sørger   for tilmelding og sender en opkrævning  på email.


BRUG VORES SPONSORER - DE STØTTER OS !

VORES EVENTS

ROLD SKOV OPEN WATER
ROLD SKOV OPEN WATER
ROLD SKOV OPEN WATER
ROLD SKOV OPEN WATER
ROLD SKOV OPEN WATER
ROLD SKOV OPEN WATER

Hvert år i september arrangere PINGVINEN Rold Skov Open Water ved Store Økssø i Rold skov

POOL PARTY med (Vand)vittige sjove aktiviteter til lys, musik og Pop-Corn i maven. Alle byens børn og unge fra 3-12 år inviteres og helst uden mor & far.

Hvert år den 1. søndag i oktober konkurrerer vi mod svømmeklubber og -haller i Danmark om at få flest personer i vandet og svømme længst

Alle kan deltage - det er GRATIS !

Hvert år afholdes mærkesvømning dag hvor medlemmerne udfordre sig selv i at svømme så langt som mulig og får bevis på deres evne

Hvert år i første uge af skolernes sommerferie afholdes AQUA-camp hvor børn/unge udfordres med sjove aktiviteter i vand og på land.

Medlemsskab er ikke et krav.

Hvert år på "Lyserød lørdag" støtter PINGVINEN, i samarbejde med Støvring svømmehal, kampen mod brystkræft ved at give fri entré for alle til offentlig åbent på denne dag.

TILMELDING - EFTERÅR

TILMELDING - FORÅR