Holdbeskrivelser - Voksen

SVØMMESKOLE - VOKSEN

Sæsonen i PINGVINENs svømmeskoleafdeling følger skoleåret og er opdelt i 2 halvsæsoner (efter- og forår), der begge indeholder 20 ugers effektiv undervisning.


 

I svømmeskoleafdeling foretages holdtilmelding    pr. halvsæson.


Tilmelding til de forskellige hold foregår på  denne side.HOLDBESKRIVELSER

Voksen Tilvænning (VTV)

Har du skræk for vand?

Henvender sig til voksne som ikke er fortrolig med vand eller har en skræk for det. Holdet indeholder vandtilvænning med hoved over og under vand, balancetræning, flydeøvelser på ryg og mave evt. ved hjælp af flyderedskaber. Målet med undervisningen er at blive fortrolig med vand samt at blive introduceret en eller flere svømmearter rygcrawl, crawl og brystsvømning. Undervisningen foregår i svømmehallens store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.


Voksen Begynder (VB)

Fik du aldrig lært at svømme?

Så er holdet for dig. Voksen begynder indeholder vandtilvænning, balancetræning, flydeøvelser på ryg og mave evt. ved hjælp af flyderedskaber. Introduktion til rygcrawl, crawl og brystsvømning.Målet med undervisningen er at blive helt fortrolig med vandet samt at opbygge basisfærdigheder inden for en eller flere svømmearter. Undervisningen foregår i svømmehallens store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.


Voksen Øvede (VØ)

Eleverne er vandtilvænnede. De kan svømme lidt og få hovedet under vandet. Træning af forskellige svømmearter herunder rygcrawl, crawl og brystsvømning. Vejrtrækningsøvelser og dykkeøvelser. Målet med undervisningen er at kunne svømme crawl, rygcrawl og brystsvømning. Undervisningen foregår i svømmehallens store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.


Voksen Crawl (VCR)

Henvender sig til voksne og teenagere fra 16 år som ønsker at fokusere på svømmearten Crawl. Det rette hold for dem som træner til Open Water eller triatleter. Målet med undervisningen er lære og forbedre sin crawl teknik.

Undervisningen foregår i svømmehallens store bassin med en vandtemperatur på 27 grader.


Pensionist Motion (PM)

Holdet er for pensionister, der er fortrolige med vand og ønsker at forbedre konditionen. Holdet laver en kombination af svømning og vandgymnastik


Voksen Motion (VM)

Holdet for voksne der er fortrolige med vand og ønsker at forbedre sin kondition og teknik samt evt. forberede sig på triatlon eller Open Water arrangement. Tilmelding ud fra ønsket antal træningspas indenfor kontingentperioden. Hvilke dage og antal der ønskes at træne i pr. uge er frit inden for den givne kontingenttilmelding. Ubrugte træningspas refunderes ikke.

BRUG VORES SPONSORER - DE STØTTER OS !